kristian_ostlie desember 30, 2018

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Lesetid: ca 3min

Dette er tiden av året for oppsummeringer. 2018 har vært et år med mange tanker, nye fremgangsmåter og mye utvikling. Det er første året til nettsiden og jeg er godt fornøyd med retningen siden tar, men har også mange ideer om hvordan den kan videreutvikles.

Året startet med valgemnet Digital Markedsføring. Det var der nettsiden ble etablert og grunnlaget lagt for at jeg i dag skriver dette. Valgemnet ga meg noen nye måter å tenke på som jeg har tatt med meg videre gjennom året. Det ga også en moralsk boost, noe som var veldig etterlengtet. Det ga meg kunnskap om merkevarebygging, sosiale medier, digitale plattformer, nettverk og masse mer. Dessverre har det ikke blitt like mye aktivitet på siden etter valgemnet, noe som har med prioriteringer å gjøre.

Selv om det ikke har blitt like mange innlegg som jeg skulle ønsket etter at valgemnet er ferdig, har jeg likevel noen innlegg jeg er godt fornøyd med. Innlegget mitt om LinkedIn er det mest leste jeg har, tett etterfulgt av innlegget om hva GDPR betyr for deg.

Dette er ikke bare tiden for oppsummering, men også tiden for planlegging. Det er store planer for nettsiden i 2019, med blant annet planlagt re-design og endring av fokusområdet. Det er med andre ord planlagt betydelig aktivitet fremover og de første endringene kommer allerede i starten av 2019.

Målene for 2019 er satt og 2019 ser lyst ut. Godt nytt år!

The post Året oppsummert appeared first on Kristian Østlie.