emiliaams april 3, 2018

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

I en drømmesituasjon ville dette innlegget blitt publisert i januar. Sånn ble det ikke, for her sitter jeg og skriver mitt aller første blogginnlegg. Bedre sent enn aldri!

I over et år var jeg fast bestemt på å velge digital markedsføring som valgfag etter varme anbefalinger fra Tore Fagernes og tidligere studenter. Når det kom til stykket og tiden var inne for å velge valgemne i høst, endte jeg med å velge et annet emne på bakgrunn av min frykt for denne bloggen. Likevel endte jeg til slutt opp med digital markedsføring, og her sitter jeg noen måneder senere og blogger! Det hadde jeg ikke trodd.

Valgfaget er satt sammen av fire moduler, med fire ulike forelesere. Allerede har vi snart fullført tredje modul hvor vi lærer om e-handel av Karl Phillip, og det er takket være hans inspirerende forelesninger og  spennende gjesteforelesere som blant annet Andreas Kristiansen, Vadim Bjarkum, Jonas Moe og Fredrik Guttormsen som har ført til at jeg sitter og skriver nå.

Digital markedsføring har overrasket meg på mange måter. Det innebærer fryktelig mye mer enn jeg først trodde, og jeg har på en måte forelsket meg i faget. Jeg har alltid syntes det har vært utrolig spennende hvordan man kan bruke digital markedsføring til å påvirke i samfunnet og i politikken, men nå har interessen blomstret enda mer!

Jeg er ingen gullpenn, men jeg er ivrig for å lære og utfordre meg selv! Så vi får se hvor mange innlegg som bli postet på denne bloggen, men jeg skal prøve mitt beste.