ADMINBenjamin januar 13, 2018

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Det er med stor usikkerhet jeg hopper inn i dette, nemlig det å blogge og dele mine tanker offentlig på nettet. Jeg har aldri følt meg som en person som må dele det meste av tankene mine på nett, ikke for å si at tankene mine ikke kan ha en viss relevans for andre. De meningene , og muligens fordommene jeg har i hodet, kommer nok fra de typiske “rosabloggerne”. Dette er jo noe jeg kan se verdien i fra et markedsføringsperspektiv, men å utnytte plattformen for egen vinning har jeg fundert mye på de siste ukene. Hvorfor er jeg tjent med å ha en blogg?

I et forsøk på å forstå hva jeg håper å oppnå med denne bloggen vil jeg først starte med innholdet i bloggen. For min del håper jeg å kunne gjøre meg selv mer trygg på kunnskapen jeg tilegner meg i løpet av skolegangen, samt at jeg får bidratt med mine syn på disse faglige temaene. Dette håper jeg også vil skape en verdi for de som leser dette. Enten at lesere lærer noe nytt, eller at vedkommende ser en sak fra et nytt perspektiv. Så her ønsker jeg oppnå nytte ikke bare for meg selv, men også andre studenter, arbeidsgivere, eller de som bare er nysgjerrige på hva min blogg har å tilby.

For det andre handler denne bloggen også om at jeg skal få eksponere meg bedre mot arbeidsmarkedet. Det er ikke hensikten men bloggen, men heller en velkommen bivirkning. Å skrive bare for å lande drømmejobben er i mine øyne ikke bare en smule overfladisk, men også en moderne nytolkning av fortellingen om Ikaros som fløy for nære solen. Derfor vil  jeg heller ha fokus på å vise hva jeg kan, for å gi meg selv og andre verdi.

Etterhvert som tiden går og flere innlegg blir lagt ut håper jeg at jeg blir en bedre blogger  i språket og innholdet, alle må jo starte et sted? Så feedback i form av kommentarer på innleggene mine tas imot med stor takknemlighet! Jeg oppfordrer også leserne mine til å komme med egne tanker dersom de føler de har noe på hjertet etter å ha lest mine innlegg. Derfor legger jeg fra meg usikkerheten og hopper inn i bloggverdenen.

Nok samtale om samtalen, neste innlegg skal handle om viral vekst, og sammenhengen mellom viral vekst, nettverkseffekter og “increasing return”.

Til den tid har jeg valgt å legge ved et sitat fra den energiske entreprenøren Gary Vaynerchuk.

“No matter what you do, your job is to tell your story.”
– Gary Vaynerchuk