Sagith002 mai 10, 2021

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

I denne artikkelen tar vi for hva som skjer rundt Arsenal, familien Kroenke og kjøp av Arsenal ved hjelp av tidligere klubblegender og av eieren av Spotify. En ting er sikkert Daniel Ek har gjort klart midlene for å kjøpe Arsenal. Nå er det bare å vente å se hva han og legendene kan gjøre sammen for å få ned familien Kroenke og ta tilbake tronen som tilhører klubben og fansen siden 1886.

Som dere ser i innlegget kommer det fram at Daniel Ek er villig til å kjøpe Arsenal problemet er at Stan er ikke villig til å selge dem. Hvem er Stan Kroenke? Han har vært medeier av klubben med 19% fra 2008 tallet og er eier av klubben alene siden 2018. Noe som gjør at det ikke blir lett å ta han ned fra tronen selv om Daniel og legende har samle inn midlene de trenger for å kjøpe Arsenal.  Eieren av Spotify har holdt med laget siden han var liten som gjør at han har vært trofast med laget når det har vært nedturer og oppturer gjennom hele karrieren han har holdt med dem. Han la ut et innlegg på Twitter der han nevner at Super League som Stan og andre topplagene sine eiere skulle danne kollapset for en uke siden før denne innlegget ble publisert på CNBC. Det viser at han har fulgt med hva som skjer rundt Arsenal og hva eierne driver med som endte med at eierne gikk ut og beklaget fansen. For supporterne holder ikke beklagelsen godt nok. Det ender med at supportene demonstrasjon enda og på sosiale medier og utenfor stadionet dem.  De vet at Arsenal var en av grunnleggerne til å starte det som ikke varte lenge. Det gjør at de sitter igjen med sinne mot klubben og av eieren av klubben. Når de vet at klubben trenger endring i alle ledd i klubben.

Hva skal Daniel Ek og legende tilby Arsenal?

Det Ek vil gjøre som er annenledelse enn det som er nå er at han vill komme med et tilbud til eierne og håpe at de hører på det han har å komme med samt bidra til klubben. Med midlene han har og får støtte og hjelp av tre legender gjør at Stank ikke kan motstå tilbudet dem kommer opp med til han. En ting vet han at Stan, sønnen hans og Josh ikke vil selge klubben. Hva gjør man da? de har gått ut og sagt at vi er 100% sikker at vi ikke skal selge dem og ikke mottatt noe tilbud enda. Stan er eieren av NFL laget Los Angels Rams og tatt over Arsenal i 2018 som har en avtale som er verdt 2,3 milliarder dollar. Arsenal er en topp klubb som konkurrerer i øverste ligaen i England som heter Premier League. Hvis tilbudet faller i smak er tidligere legender som Thierry Henry en av dem som skal bidra med å kjøpe Arsenal sammen med to andre legender som har vært med å vinne Arsenal The Invincibles 2003/2004 sammen med Arsenal. Ek har vært fan av Arsenal siden han var liten. Arsenal er laget han elsker som historien dem, spilleren som har spilt der og fansen dem. Han ser på dette her som en stor mulighet til å bringe tilbake til glansdagene og storheten de var da.  Stan er sta og vet at endringen ikke vil se over natta. Noe som gjør at det kan ta lang tid. Alt vi kan gjøre er forbedre oss og komme med håp som før oss andre som holder med Arsenal ha tro på endring i systemet til arsenal og håpe at store ting kan skje som kjøp av store spiller for mye penger og få fansen til å stole på oss og støtte oss når endringen skjer.

Ut ifra innlegger så ser man at Kroenke og sønnen er bestemt seg for å ikke selge klubben til noen selv om det kommer stort nok bud eller ikke. det ender med at nye kjøpere og hjelp av klubblegender ikke hjelper noe for å få dem ut av klubben. De gikk ut og sa at ikke har kommet tilbud enda, om det er sant eller ikke vet vi ikke noe om. De som vet dette her er familien Stan og CEO founder Daniel Ek.  Ek har ambisjoner som får oss til å tro på han og ta tilbake gamle Arsenal som gikk uten å tape eneste kamper og ble hedret som The Invincible 2003/2004.  I det siste har det handlet mye om arsenal og om super League som de var en del av som skulle være med og danne sammen med 12 andre land som ble enig med å danne nytt ligasystem som består av topp lagene i Europa i samme liga noe som ikke falt i smak for fotball elskere som har skapte uro for mange og for eierne. Det endte med at ligasystemet de skulle starte kollapset. For oss føltes det som seier å høre om det, men krigen er ikke over enda.  Men det gjør ikke at Stan vill gå av for det. Han er en sta og gjerrige kar som ikke vil av. Det vi kan håpe på er at Kroenke går av med press fra budet som Daniel Ek legger på bordet sammen med de tre klubblegendene samt sette mer og mer press på han fra fansen for å få ned han fra tronen og få Gunners tilbake til glansdagene sine og vinne mer og flere troféer for The Gunners.

Kilder:

https://www.cnbc.com/2021/04/28/spotifys-daniel-ek-wants-to-buy-arsenal-says-he-has-the-funding.html#:~:text=Spotify%20founder%20and%20CEO%20Daniel,could%20be%20a%20long%20journey.%E2%80%9D