andreavanglo January 12, 2020

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Dette er det mitt første innlegg, på min første blogg. Denne bloggen skal ikke være en presentasjon av meg på godt og vondt, men sette fokus på noe helt annet – Digital Markedsføring! Jeg går bachelor i HR og personalledelse, og har i år valg dette emnet. Det er i den anledning at akkurat denne bloggen i likhet med mange andre er blitt laget.

Det hele handler i stor grad om det samfunnet vi lever i og hvordan det er i stadig endring, det går fort og endringene er for mange store og «skumle». Og hvordan skal vi møte disse endringene? Det er nok for mange vanskelig å se for seg akkurat dette, da mange av oss lever i en tilstand hvor vi ikke er veldig tilpassingsdyktige for endringer.

Jeg håper at dette valgemnet skal kunne gi meg noen svar og masse kunnskap om akkurat slike problemstillinger både gjennom mine foreleserer; Arne Krokan, Anders Mamen, Cecilie Staude og Karl Philip Lund, men også gjennom praktiske oppgaver og erfaring gjennom faget.

Om du er interessert i akkurat dette, du også, så følg gjerne med videre, eller legg igjen en kommentar! Vil dere lese mer om digital markedsføring, sjekk også denne bloggen https://www.ttokerud.no/blog/.

/AndreaVanglo