Fathiaomer januar 5, 2018

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

 

 

Jeg hadde bestemt meg for at i 20 18 skulle jeg ha en digital detox, ingen flere notifications fra Instagram, Facebook og Snapchat. Ved å slette samtlige App fra telefonen, skulle jeg være fri fra alle sosiale medier, ikke bare skulle jeg være uten sosiale medier, jeg skulle være mobilfri også.

 

Første dagen uten mobil var ganske tungt og det var også pinlig å innse hvor avhengig jeg var av mobilen, alle mine avtaler, møter, banken min, alt er i den lille smarttelefonen.

Jeg var fast bestemt på at jeg skulle klare  å være både mobilfri og offline. Det klarte jeg forsåvidt helt fint, til jeg logget meg på nett for å lese en mail.

I informasjonsmail om oppstart av valgemnet mitt Digitalt markedsføring, oh the irony, sto det blant annet at alle studentene skulle lage seg en webside, blogg, twitter konto, Linkedin osv. Jeg forsto at dette betyr at vi skal bruke sosiale medier aktivt og mye.

  Utifra forelesningsplanen for vårsemesteret innser jeg at dette kommer til å bli et sjukt hektisk semester. Allerede første  dagen får  vi utdelt to eksamener,men jeg gleder meg for dette er virkelig et fag jeg kommer til å ha enormt mye utbytte av allerede fra første skoledag.

Jeg synes markedsføring er et utrolig spennende felt og jeg gleder meg enormt til å lære meg mer om digitalt markedsføring samt lære å bruke en del nye verktøy.