Libana3012 January 11, 2020

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Skole dagen min startet den 6.01. 20, her skulle jeg møte opp til min første time av Digital markedsføring. Jeg var både spent samt gruet jeg meg til en ny forelesing jeg ikke hadde mye kunnskap om. Vi fikk tildelt informasjon om hvordan det fjerde semestret skal gå for seg, og alle forelesere vi skulle ha gjennom semesteret. Etter det gikk vi direkte til den første forelesningen jeg skulle ha for semesteret. Vi snakket om bloggen og hvordan vi skal fokusere på både siden, og det å skrive en blogg innlegg. Selv om jeg har aldri laget en side og skrevet en blogg innlegg, er det en første gang for alle. For meg handler det ikke om hvordan man starter men, hvordan man avslutter. Målet mitt var å se gjennom og fullføre faget, selv om det kan komme en del distraksjoner gjennom tid.

Et interessant tema vi gikk over i timen var kunstig intelligens, og hvordan det skal ta over jobber i framtiden, hvis ikke mennesker klarer å utvikle seg sammen med den teknologiske utviklingen i samfunnet. Det er en spennende tankegang å tro at vi skal konkurrere med maskiner de neste 20 årene, de fleste arbeidsorganisasjoner har allerede forsøkt å tilpasse seg til endringene som foregår. Istedenfor å intervjue selgere, har de klart å lage et program som kan muliggjøre om selgeren kan få jobben. Ved bruk av slike program kan de se om selgeren er tilpasningsdyktig og løsningsorientert.

Det er for eksempel slik informasjon teknologi henter inn for selskaper. Jeg syntes dette var et interessant tema som forklarer samt viser oss innvirkningen av teknologi. Etter det gikk vi videre til DIGITAL DISRUPTION. Jeg vet, stort ord. Kort forklart, så handler dette om fullstendig endret teknologi, eksempler på dette er hvordan vi gikk fra skrivemaskiner som var mekaniske til elektronisk skrivemaskiner og nå datamaskiner. Teknologi har vært med på å endre det tradisjonelle markedet. Nå kan man se selskaper som gjør det best er, selskaper som ikke frykter å være stadig vekk i endring.

Jeg tror jeg har snakket nok her, jeg gleder meg til å se hvordan neste time blir, og alle de nye tingene jeg kommer til å lære. Jeg glemte å snakke om 3D printing, vi tar det neste gang.

Normal
0

21

false
false
false

NO-BOK
X-NONE
X-NONE