Sealie februar 12, 2020

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Blank page

Jeg jobber selv stadig digitalt for å finne frem stoff og utvikle nytt stoff til min klesbedrift. Samtidig bruker jeg Internett støtt for å finne materiale til skolerelaterte oppgaver som bloggen. Når jeg skal blogge begynner jeg først med å søke rundt på nettet etter tema for å få ideer til hva jeg kan gjøre. Deretter tar jeg med litt tid til å tenke over hvordan jeg vil utforme bloggen videre. Kanskje finner jeg en interessant artikkel som jeg kan ta utgangspunkt som snakker om noe jeg interesserer meg for. Andre ganger kan jeg starte å blogge uten å gjøre undersøkelse men bare skrive fra egen erfaring. Deretter finne relevante kilder og undersøke etter jeg allerede er i gang meg å skrive leserinnlegget.

Platforms

For å dele ting som interesserer meg utenom bloggen benytter jeg meg stadig av instagram. Der legger jeg ut artikler, sitater og andre ting som interesserer meg til mine følgere. Instagram er også en av tjenestene jeg bruker for å komme i kontakt med andre som har lyst til å drive samarbeid med min klesbedrift. Om samarbeide foregår innenfor skolerelaterte oppgaver benytter vi oss ofte av Google Docs for å kunne samkjøre skrivinge våres. En annen plattform jeg benytter meg av er Linkedin som er gjeldende for å finne frem til forretningspartnere. Der har jeg skap en profil på samme måte som på Instagram hvor folk har nødvendig informasjon tilgjengelig fra meg.