kajajahren januar 4, 2018

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Heisann!

Kaja her, 23 år fra Sarpsborg. Bor nå i Oslo og studerer Markedsføring og Merkevareledelse ved Høyskolen Kristiania. Jeg er en treningsfreak som er interessert i de merkeligste ting, nysgjerrig og lærevillig.

Fjerde semester er i gang, og jeg kjenner meg spent og motivert for dette semesteret med spesialisering innen digital markedsføring. Digitaliseringen har skutt fart og blir stadig viktigere. For å holde tritt er det viktig med kunnskap om den digitale verden og være oppdatert på teknologi og være innovativ for å utvikle nye måter å arbeide på. Jeg ser på denne spesialiseringen som svært verdifull, men også veldig spennende da jeg alltid har vært interessert i teknologi, «det nye» og hvordan samfunnet og markedet forandrer seg på bakgrunn av digitalisering og teknologi.

Bloggen er fremdeles i startfasen, så den er enda ikke ferdigstilt. Følg gjerne med for oppdateringer og blogginnleggene som kommer. Her vil jeg skrive om temaer jeg selv synes er interessante, aktuelle og relevante i dagens marked, samt gi deg et lite innblikk i studiehverdagen. Dette blir morro!