admin mars 21, 2019

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Av Ole Martin Johansen

Jeg har i denne delen av semesteret hatt en svært spennende oppgave. Vi skulle lage en egen nettbutikk! Det har vært veldig spennende og jeg har lært helt utrolig mye. Jeg trodde først at man kun skulle lage en fiktiv nettbutikk, men neida. Vi skulle faktisk lage en helt funksjonell nettbutikk som fungerer! Når jeg innså dette skal jeg innrømme at jeg ble litt overveldet og skeptisk. Men når jeg fikk sett litt nærmere på oppgaven og hvordan den skulle gjennomføres så ble skepsisen endret til en følelse som at “dette skal jeg klare”! 

I dag er nettbutikken opprettet og jeg ser tilbake på gjennomføringen som svært spennende. Det er ikke alle som får den muligheten, og spesielt ikke på skolen! Det er, som dere alle vet, liten tvil om at mye av skolen går med til pugging på ting som man ikke får bruk for senere i livet. Denne oppgaven er helt motsatt, og er noe man absolutt kan få mye nytte av i fremtidige jobbsituasjoner. 

Det har vært svært krevende, spesielt da jeg har en jobb som tilsier at jeg ikke kan være så mye på skolen. På tross av dette har jeg fått gjennomført opprettelsen av nettbutikken, og jeg er veldig takknemlig for den oppfølgingen jeg har fått av foreleser over mail. 

Nettbutikken jeg har lansert er enkelt og greit en side der man kan kjøpe billige pensumbøker. Bøkene er brukte og selges til en mye lavere pris enn i en vanlig bokhandel. De bøkene jeg har til salgs nå er de jeg selv har kjøpt gjennom flere år med studier. På sikt tenker jeg også å kjøpe inn billige pensumbøker over utallige Facebook-grupper og selge med en liten fortjeneste på nettbutikken. Jeg tror folk setter pris på en seriøst aktør som sender bøkene per post og er billig, fremfor å møte fremmede folk som man har sett i en “kjøp og salg av pensumbøker”- gruppe på Facebook. 

Jeg gleder meg til fortsettelsen, og håper alle tar en tur innom nettbutikken. I tillegg vil jeg oppfordre alle medstudenter til å velge Digital Markedsføring som valgfag. Det er utrolig godt fag og man får mange praktiske oppgaver som man kan få bruk for senere. 

Håper dere tar en tur innom nettbutikken: 

https://billige-skoleboker.myshopify.com/

Lik og del