Nordmank98 January 16, 2020

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Hei lesere og velkommen til min studierelaterte blogg! Dette er min aller første innlegg i bloggen, og første gangen jeg opererer en blogg, så dette kommer til å bli spennende da dere får vært med på reisen min gjennom semesteret hvor jeg ukentlig vil legge ut innlegg i bloggen om forskjellige temaer jeg vil skrive om og dele med dere. Først og fremst skal denne bloggen omhandle digital markedsføring, som er det valgfaget jeg har bestemt meg for å ta som skal foregå gjennom hele mitt fjerde semester. Dette faget er delt inn i fire moduler: Digital økonomi og forretningsmodeller, E-varehandel, Sosial kommunikasjon og Digital markedsføring.

Jeg hadde en litt røff start på begynnelsen av studiet, så jeg fikk ikke med meg alt som ble gjennomgått de første timene, men heldigvis klarte jeg å komme tilbake og har nå fått med meg det som har blitt sagt og som skulle bli gjort av elevene ved at lærerne delte alt av relevant informasjon digitalt. Nå har jeg virkelig hoppet i gang i studiet og klar for å lære. Vi har allerede snakket om ting som stordata, 3D-print og kunstig intelligens – At roboter tar over arbeidsplassen, og at vi vil konkurrere med disse.

Jeg kan ikke vente til hva mer vi kommer til å snakke om, så dette blir spennende. Dette faget er veldig bredt og man får en stor innblikk over forskjellige områder i faget man ikke visste om fra før, så jeg er ganske spent på hva jeg kommer til å kunne lære om gjennom dette studiet og hvor mye kunnskap jeg kommer til å sitte igjen med. Målet mitt med dette semesteret vil tross alt være å få bedre tilnærming til den digitale verden og kunne bruke og utnytte digitale teknologier i dagens hverdag og til behov for fremtidig bruk.

Om du er interessert i denne type stoff, så følg gjerne med videre, eller legg igjen en kommentar!