mariafure januar 4, 2018

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

I dag var første time i valgfaget digital markedsføring. Jeg har gledet meg veldig til denne dagen. Dette er et fag jeg har store forventninger til, og jeg håper å sitte igjen med masse kunnskap og kompetanse om Digital markedsføring når dette semesteret er over. Jeg er veldig spent på hvordan dette semesteret kommer til å gå, da det virker som om det er mye og gjøre, og ikke minst mye nytt å lære. Nå skal vi ikke kun lese i bøker slik vi har gjort tidligere, men vi må lære ved å prøve og feile. Det blir mye praktisk, og dette gleder jeg meg til. Det kommer helt sikkert til å bli noe frustrasjon, men utrolig lærerikt!
Foreleserne våre virker dyktige, og får faget til å virke spennende. Noe kleint var det å måtte filme oss selv i timen, for så å publisere det på Facebook.