philipj januar 7, 2020

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Hei, og velkommen til min studierelaterte blogg!

Dette er det første innlegget jeg publiserer, så jeg tenker at dele litt av informasjon vi fikk i første forelesning og mine tanker rundt det kommende semesteret er på sin plass.

Jeg er veldig positivt innstilt til dette semesteret, faget virker veldig annerledes i forhold til de tunge teoretiske fagene vi har hatt tidligere, så en endring mot et litt mer praktisk arbeid er en motivasjonsboost. Foreleserne og studentassistentene virker kule, så å bli kjent med de og resten av klassen blir en glede kan man vel si.

Så langt så har det kun vært opprettelsen av denne bloggen som har vært min største motgang, men etter 20 min med et tomt, frustrerende blikk inn i skjermen, så kom tirsdags-helten min Eivinn fra ProISP med løsningen. Et par sekunder i chatboblen med han, så var bloggen up & running.

Målet mitt med emnet er vel egentlig å kunne bruke det jeg lærer meg her i enten jobb, ved hobbyene mine og/eller i relasjon med hva jeg tidligere har lært ved Høyskolen.

Vi ses!