jennyevensen januar 9, 2018

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Hei!

Nå har semesteret ved valgfaget Digital Markedsføring endelig kommet godt i gang! Da vi startet fikk vi beskjed fra forelesere om at dette kommer til å bli et tøft semester, og vi kunne bare glemme alt av sosialt liv. Jeg må si jeg ble litt skremt, men samtidig er jeg utrolig motivert og ivrig etter å lære mer om den digitale verdenen vi nå er i. Dette året er heller ikke blogging obligatorisk (noe det har vært for tidligere elever ved kurset). Før vi begynte var jeg ganske skeptisk til dette med blogging og tenkte at det absolutt ikke var noe for meg, men nå har jeg forstått at det faktisk kan være ganske nyttig å ha en digital portefølje! Derfor har jeg opprettet denne bloggen for å utfordre meg selv og komme ut av komfortsonen min. Jeg kommer til å blogge om diverse oppgaver vi får utlevert fra forelesere, og andre aktuelle ting jeg synes er spennende om den digitale utviklingen verden og samfunnet er i.

Så jeg håper du vil følge med på bloggen min videre og legg gjerne igjen en kommentar!

Bilde lånt fra pixabay

// Jenny Sandtorv Evensen