Jorunn May 20, 2019

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

I forhold til den siste eksamen jeg holder på med samarbeider jeg med Frida Sundbye. Vi trenger trafikk på bloggen og derfor poster jeg et gjesteinnlegg fra hennes blogg.

————————————————————————————

De siste ukene har vi i digital markedsføringsklassen drevet med en eksamen som går ut på å sette opp en nettbutikk. Dette har vært en overraskende morsom oppgave, og det har vært gøy å for første gang i studieløpet ha en praktisk rettet eksamen.

 

Men det har ikke vært lett selv om det har vært morsomt. Jeg presenterer derfor:

Håper andre kan kjenne seg igjen i at det ikke alltid (les aldri) går som man tenker det skal.

 

Oppgaven begynte på samme måte som de fleste hjemmeeksamener gjør, men mange visjoner og lite aksjoner.

 

Videre går det jo som det pleier, sakte og med lite fremgang.

 

Endelig begynner det å skje ting, men ikke veldig mye.

 

Tre skritt fram og to tilbake, er det ikke det man sier?

 

Da var det en uke til levering ja, supert!

 

Så endelig er man klar til å levere, eller…?

 

Håper ikke alle har hatt en like kronglete vei som oss, men tviler på det. Dette har vært en vanskelig men utrolig morsom oppgave å løse. Selv om det er mye vi ikke fikk til, er jeg uansett utrolig fornøyd over gruppa sin innsats. Denne oppgaven virket helt umulig til å begynne med, og jeg kunne ikke en gang skjønne hvordan vi skulle finne et produkt å selge, hvertfall ikke at vi skulle klare å lage en fungerende nettbutikk, samle inn nesten 200 e-poster og i tillegg selge for nesten 1500 kr. Det har vært en veldig morsom prosess, slitsom, men veldig lærerik. Det er masse av dette jeg kan ta med meg videre i arbeidet både med bloggen og inn i arbeidslivet, og det setter jeg veldig stor pris på. Tror ikke det er alle studenter som sitter på den kunnskapen jeg har fått tilegnet meg gjennom de siste ukene.

 

LINK TIL DETTE INNLEGGET – https://www.fridasundbye.com/2019/03/20/expectations-vs-reality-en-visuell-fremstilling-av-at-det-aldri-gar-som-man-tenker/