winniewold januar 20, 2020

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Det er liten tvil om det grønne skiftet er i vinden i disse dager. Derfor har jeg valgt å trekke frem den norske selskapet, Otovo (etablert i 2016), og hvordan de har satt opp plattformen sin. Otovo er et selskap som selger solcellepaneler til både privatpersoner og bedrifter. Med mer enn 2000 salg i både i Norge og Sverige, er de den største aktøren på markedet i dag.

Måten det fungerer på er at du legger inn din egen adresse, også beregner den hvor mange paneler du trenger, hva det vil koste og lager en nedbetalingsoversikt. Dette er en lett og oversiktelig måte å undersøke et grønt alternativ i forhold til strømforbruk. Ved hjelp av Google Maps klarer de å kartlegge areal, hvordan solen er vendt mot huset og gir deg flere løsninger.

På bildet over har jeg illustrert hvordan en nedbetalingsplan, og når jeg vil gå i pluss, vil se ut basert på min adresse. I denne planen kan du også se hvordan nedbetalingen blir om strømprisene endrer seg. Med andre ord for du en oversikt over ulike utfall hvis det skjer endringer i markedet. Otovo samarbeider også med flere instalatører, så du kan få den beste prisen. I tillegg har har de også noe de kaller “Otovo Bloggen”, hvor de forteller om solkraft og kommer med råd til kundene.

Prøv å legge inn din adresse og se hva som kommer opp. Legger også ved link til bloggen om noen er interressert i å lese mer.
Link i bunnen av artikkelen.

Kilder:

https://www.otovo.no

https://www.otovo.no/blog/