MonaElizabeth January 7, 2020

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Jeg har oprettet denne bloggen i forbindelse med valgemnet Digital Markedsføring på Høyskolen i kristiania. 

Mitt navn er Mona Elizabeth Gano, jeg er 22 år gammel og født og oppvokst i Oslo. Etter VGS tok jeg et friår for å jobbe og finne ut av hva jeg vil videre i livet. Deretter bestemte jeg meg for å ta et år personlig trener studie på Norges idrettshøyskole. Idrett og aktivitet er alltid noe jeg har drevet med og vært opptatt av. Etter PT studie og litt usikkerhet om jeg vil starte rett på jobb eller studere videre, leste jeg om Linjen kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling på Høyskolen i Kristiania.  Dette virket veldig interessant for meg og nå er jeg på mitt andre år, hvor jeg trives veldig godt. 

Jeg har hatt ulike emner som Markedsføring, Forbrukeratferd, kreativitet/innovasjon og Nyskapning, Organisasjon og ledelse, Vekstrategi, statistikk og Kvantitative metoder og Bedriftsøkonomi.   

Målet mitt med dette semesteret er å få bedre kjennskap til den digitale verden og kunne bruke og utnytte digitale teknologier for å forbedre karriereutsiktene mine. 

Jeg ser frem til et lærerikt og spennende semester i Digital Markedsføring.