melindale januar 4, 2018

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Jeg er en kreativ sjel fra Porsgrunn bosatt i Oslo. Her tar jeg en bachelorgrad i markedsføring og merkevareledelse ved høyskolen Kristiania. Våren 2018 har jeg valgt å spesialisere meg innen digital markedsføring og i den forbindelsen opprettet jeg denne bloggen. Her vil jeg dele oppgaver og skrive om temaer knyttet til faget.

Jeg har en stor interesse for fotografi, mote og design, og har alltid likt å jobbe digitalt. Jeg liker å ta bilder, redigere, fikle med blogg og design, og jeg bruker kanskje liitt for mye tid på sosiale medier. Min hverdag består som regel av sjonglering mellom skole, jobb på H&M og trening. Jeg liker å ha mye å gjøre i hverdagen, kanskje fordi jeg jobber best under press, og at jeg føler jeg får noe ut av dagen. Men jeg tar meg også tid til å være sosial og gjøre andre gøyale ting. Som å se på serier. Neida. Joda.

Jeg har forstått at digital markedsføring omfatter mye mer enn jeg er klar over og at det åpner for utrolig mange muligheter. Jeg ser frem til å lære mer om dette, bli kjent med ulike digitale tjenester, og å jobbe litt annerledes enn det jeg er vant til. Jeg har på følelsen av at det blir et spennende og morsomt semester, men jeg er også forberedt på hardt arbeid og oppgaver som vil presse meg ut av komfortsonen. Dette skremmer meg likevel ikke. Enda.