ingvildglommi mars 8, 2018

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Semesteret er godt i gang og to eksamener er allerede levert. Jeg har lært mye om blant annet hvordan verden kommer til å se ut i fremtiden med tanke på utviklingen av digitalisering, kunstig intelligens og sosiale medier. Det er ikke ukjent at store deler av hverdagen vår hele tiden blir påvirket av nye teknologier som skal gjøre livene våres lettere.

Da jeg søkte valgemnet digital markedsføring, var jeg usikker på om dette var riktig fag for meg, men jeg hadde hørt fra forelesere og tidligere studenter at dette var både relevant og lurt å fordype seg i da teknologien er i stadig utvikling. Det viser seg at jeg valgte helt riktig. Dette er høyst relevant og nyttig da jeg etterhvert skal ut i arbeidslivet, hvor de muligens ikke har de samme digitale kunnskapene som jeg nå får.

Denne bloggen opprettet jeg i januar i år, og jeg har brukt over middels lang tid på å komme i gang med å skrive innlegg. Grunnen til dette skyldes at det rett og slett er ukomfortabelt å legge ut noe jeg har skrevet i offentligheten. Dette er også noe foreleserne har snakket mye om, og de har vært veldig gode på å oppmuntre til å gå utenfor komfortsonen og å begynne å «blogge». Jeg har tatt til meg hvert eneste ord de har sakt, og nå er jeg stolt av å kunne legge ut mitt første innlegg. Dette innlegget blir mer som en «digital dagbok», men jeg skal love meg selv og nå eventuelle lesere at det skal komme faglige innlegg framover. – Det sies at det er lettere å gjennomføre personlige mål om man offentliggjør dem med fler enn bare seg selv!