Libana3012 mai 31, 2020

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Enkelt sagt er inbound marketing en måte å trekke folk til virksomheten din på, i stedet for å stole på reklamert gifter eller PR for å presse potensielle kunder mot det. Dette gjøres vanligvis gjennom publisering og optimalisering av ekstremt engasjerende  og nisje-innhold  på nettstedet ditt.

En sentral fordel med en inngående markedsførings tilnærming er at det ikke innebærer store annonserings kostnader for å få folk til et nettsted. Dette gjør det attraktivt for oppstart eller små bedrifter som mangler store markedsførings budsjetter. Husk imidlertid at selv om de kanskje ikke krever mye kapital for å starte, kan inngående markedsføringskampanjer være veldig ressurskrevende. Det krever veldig mye arbeid å lage den typen sterkt innhold som trengs for inbound marketing. Men gjort riktig, fungerer teknikken bra. Så la oss se på de viktigste trinnene som er involvert i å lage en vellykket inbound marketingkampanje.

Inbound vs outbound?

Hva er  Outbound Marketing?

Utgående markedsføring, også referert til som “push” markedsføring, bruker taktikker som får en melding til et stort antall mennesker i et forsøk på å selge. Print, TV, reklame og sosiale medier-annonsering. Andre metoder blir sendt til et stort publikum av mennesker (mange, eller de fleste, som kanskje ikke engang leter etter markedsførerens produkt). Det er en enveis samtale som vanligvis fokuserer på produktet og grunnene til at publikum skal kjøpe det.

  • forskjellen

Det store problemet med tradisjonell markedsføring er at for å være passende for det største antallet mennesker, må meldingen være veldig generell. Med andre ord er det umulig med tradisjonell markedsførings taktikk å være relevant for en rekke spesifikke behov og utfordringer.

Tanken bak en inbound markedsføring er å lage og distribuere relevant og verdifullt innhold som kundene ønsker. Det nyttige innholdet trekker besøkende mot nettstedet ditt, bringer dem nærmere merkevaren din, engasjerer dem og gjør dem om til kunder så vel som lojale følgere. I motsetning til utgående markedsføring inkluderer tradisjonelle tilnærminger, som direktemelding, telefonsamtaler, radioannonser, TV-annonser, messer og telemarketing.

Kilder:

https://www.responsepoint.com/the-difference-between-inbound-and-outbound-marketing/