harishadzic January 8, 2019

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Kriger, ambisiøs, hemmelighetsfull og kreativ; fire ord jeg hadde brukt for å beskrive meg selv. Istedenfor det tradisjonelle «om meg» beskrivelsen mange har på bloggen sin, tenkte jeg å vise hvem jeg er på en annen måte.  Jeg ønsker å uttrykke kreativiteten og personligheten min gjennom en person jeg ser opp til, nemlig karakteren Thomas Shelby fra serien «Peaky Blinders». Ja jeg vet at personen finnes ikke, likevel blir jeg fascinert over hans fryktløshet og stil. Thomas Shelby kommer fra en arbeiderklasse hvor han har bygget seg opp og skapt et imperium basert på kampfiksing, alkohol og bilproduksjon. Jeg sier ikke at jeg gjør det samme, men mer at de tingene jeg gjør, skal gjøres uten frykt og med stil og masse ambisiøsitet; i større grad enn tidligere.

                        

Et nytt semester er i gang og jeg skal ta fatt på valgemnet DIG2102. På denne bloggen skal jeg skrive om ulike oppgaver vi får på skolen, i tillegg til å dele tanker om temaer innen markedsføring som jeg interesserer meg for. Dette vil bli veldig lærerikt og interessant semester, og jeg håper dere vil følge med!