Lina Bergva Isaksen januar 10, 2019

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Først og fremst kan jeg meddele at denne bloggen er opprettet med hensikt til faget digital markedsføring. Her skal jeg dele tanker, interesser og meninger omhandlende digital markedsføring og det som følger med. Jeg kan derfor starte med en kort presentasjon om meg. Mitt navn er Lina Bergva Isaksen og jeg er 22 år. Jeg kommer opprinnelig fra Telemark, men studerer markedsføring og merkevareledelse ved Høyskolen Kristiania i Oslo. Vi har valgemner dette semesteret og med dette har jeg valgt digital markedsføring, med tanke på at jeg i fremtiden har et ønske om å jobbe innen markedsføring. På denne bloggen vil innleggene blant annet handle om det digitale samfunnet vi i dag lever i og hvordan dette påvirker oss.