Emeline Braatlund Larsen januar 17, 2019

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Hei!

Mitt navn er Emeline Braatlund Larsen, 21 år gammel og kommer fra Grimstad. Jeg er en jente som er nysgjerrig, interessert, glad i å lære, liker utfordringer og setter høyt det å ha ærlige, åpne og gode relasjoner med hverandre.

Våren 2017 kikket jeg etter studier i Oslo og da jeg kom over Høyskolen Kristianias studie: Markedsføring og salgsledelse ble jeg helt paff. Dette studiet var helt perfekt. Akkurat det jeg lette etter. Jeg søkte med én gang, og begynte høsten 2017.

Nå er jeg i mitt 4.semester og trives svært godt. Jeg har hatt ulike emner som forhandlinger, salgspsykologi, markedsføring, organisasjons og ledelse, forbrukeratferd og bedriftsøkonomi. Denne våren har jeg valgt å spesialisere meg i emne Digital markedsføring. Dette er et emne som interesserer meg mye. Verden er i kontinuerlig utvikling og jeg ønsker derfor å både få bredere og dypere forståelse av hvor den digitale utviklingen har kommet fra og hvor den vil føre oss i fremtiden.

Målet mitt med dette semesteret er å få bredere innsikt i den digitale verden, samt forstå viktigheten av å ha god kunnskap rundt digitaliseringen vi nå lever i. Jeg tror dette emne og denne våren vil gi meg nye perspektiver, og hjelpe meg til å bli mer rustet for den virkelige verden jeg snart skal møte i arbeidslivet.

Denne bloggen blir en faglig blogg, der jeg deler av mine digitale ferdigheter og erfaringer gjennom året.

/ Emeline Braatlund Larsen