kristian_ostlie januar 5, 2018

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Siden dette er starten av semesteret og starten av bloggen er effekten av bloggen fortsatt usikker. Derfor skal jeg dele noen nøkkeltall og viktige punker med dere nå i starten og på slutten av semesteret for å kunne tydeliggjøre hvilken effekt en blogg faktisk har. Jeg har implementert analyseverktøy og kommer til å dele resultatene med dere på slutten av semesteret.

Foreleserne mine (Karl Philip , Cathrine, Arne og Cecilie) poengterte i første forelesning at å blogge var i år frivillig, men det kom tydelig frem at de anbefalte dette sterkt. Jeg forsto på de at det kan bidra til å styrke min digitale CV, mitt digitale avtrykk og ikke minst gi meg verdifull erfaring innenfor diverse digitale verktøy. Det gjenstår å se, men de er såpass dyktige innenfor sine felt at jeg ikke ser bort i fra at det ligger noe i det.

I skrivende stund er nettverket mitt på LinkedIn på 172 stykker. Naturligvis kommer jeg til å dele innleggene mine der, og antar at det kommer til å gi et større nettverk.

Dette blir uten tvil et semester hvor det lønner seg å kaste seg inn i fagstoffet med hodet først!