Nordmank98 februar 11, 2020

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

I forbindelse med mitt fjerde semester på Høyskolen Kristiania hvor jeg valgte digital markedsføring som valgfag måtte vi lage vår egen blogg der vi skulle poste flere innlegg der vi foretok flere temaer innenfor digital markedsføring. Personlig hadde jeg null erfaring med slik blogging så for min del var dette helt og nytt og spennende, og var ganske skeptisk på hvordan jeg skulle få dette til. Samtidig var dette veldig betryggende at vi fikk oppgaver å skrive om på forkant og slapp og finne på egne ting å skrive om.

laptop notisbok datamaskin mac arbeid kreativ tastatur teknologi internett arbeidsområde desktop kontor moderne enhet følge imac design vise digitalt multimedia arbeidsplass PC-tastatur mac datamaskin elektronisk apparat maskinvare musikalsk tastatur apple computer

Idet jeg starta med dette studiet, var jeg bestemt på forhånd å begynne å bruke notatblokker, og skrev ned på forhånd etter hver forelesning. Men etterhvert skjønte jeg det var mer effektivt å notere på pc, så dette ble en fast rutine å gjøre. Jeg har lenge vært ganske god til å bruke Word som et hjelpemiddel når jeg skal skrive ned ting. Men da jeg kom nærmere inn i faget begynte jeg å ta i bruk Google disc, og dette fungerer godt hvis man vil skrive ned notater sammen, og da er det fint med google disc – man kan se hva de andre skriver og kommunisere med hverandre etc.

Ellers bruker jeg sosiale medier for å holde meg oppdatert av det som skjer i verden. Dette er gjennom ulike apper som vg, instagram, facebook og snapchat. Det er utrolig hvor mye man kan få med seg av å være aktiv gjennom disse plattformene.