Sem Fishea juni 16, 2022

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

markedsføring har hatt en drastisk revolusjon på måten ting blir markedsført. Før brukte man flyge blader og avisen, etter det ble radio ganske populært å markedsføre på, så var det TV perioden med markedsføring, dette var kanskje en av de mest populære og effektive måtene å markedsføre på før, men nå går det an å markedsføre gratis, og det er lettere å markedsføre til den gruppa man vil markedsføre.

Sosiale medier

sosiale medier er kanskje en av de enkleste måtene og mest effektive måten å markedsføre på i dag. Man kan angripe grupper mye enklere. En av de mest populære måtene å markedsføre på i dag er å betale en influenser å be dem promotere produktet/budskaper, disse influencerne har en haug med følgere som hører på denne influencern. Mange bedrifter hat utnyttet denne måten å markedsføre på, de ser at dette er veldig effektiv. Denne sosiale medier bølgen har kommet for å bli, og det er viktig for bedrifter å bruke disse influencerne til å promotere til sine følgere, dette kan hjelpe bedrifter med å finne ut om sin kundegruppe.

Blokkjeder

Blokkjede er en ny type teknologi som vi ikke er så kjent med ennå. Dette er teknologi som har potensiale til å bli brukt mer i senere år i næringslivet. Kundene kan få mer oversikt over hvordan produktene blir lagd, og man kan også holde øye med hele prosessen til hvordan kunden kjøper produktet. Det gir kunden litt mer frihet om de virkelig vil ha en vare eller ikke. Dette kan være en stor endring i hvordan kunder kjøper produkter frem over og stor endring i næringer rundt i verden.

Blokkjede er administrert av noe som kalles for peer-to-peer-nettverk. Det er ikke en sentral administrator av blokkjeden. Derfor kan blokkjede bli beskrevet som en åpen regnskapsbok som også kan lagre transaksjoner mellom flere parter på en verifiserbar måte.

Konklusjon

Markedsføring er noe man alltid må holde øynene åpne for, kommer alltid nye måter å markedsføre på, og det er viktig at markedsførere tar nytte av alle nye måter med engang.

kilder:

https://snl.no/blokkjede