camillalorvik mars 16, 2018

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Først og fremst, hei og velkommen til min blogg!

Du lurer kanskje hvorfor jeg har opprettet denne bloggen eller hvorfor du bør lese den og det er nettopp det jeg ønsker å besvare nå.

Per dags dato tar jeg en bachelor i ledelse og servicestrategi ved Høyskolen Kristiania og har nå i det fjerde semesteret valgt å fordype meg i digital markedsføring. Mine forventninger med denne bloggen er at jeg først og fremst klarer å opprette en blogg, check, og koble den opp med Google Analytics og Google Tag Manager, check

Så, nå som dette er på plass kan jeg starte å skrive innlegg som er relatert til det jeg lærer i forelesning og det som måtte interessere meg innenfor digital markedsføring. Det jeg ønsker å oppnå med dette er så klart at jeg lærer mest mulig, men det ville også vært supert om jeg klarer å formulere meg så godt at også du vil lære noe her.

Om det skulle være noe du lurer på eller du tror jeg kan hjelpe deg med er det bare å ta kontakt.