TTokerud January 9, 2020

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Mitt namn är Tom-Robin Tokerud, jag är 26 år gammal och läser HR och personalledelse på höyskolen Kristiania.
Jag är nu halvvägs i min bachelor, och har individuellt val ämne denna termin och jag valde då digital marknadsföring, då jag på fritiden driver med just detta. jag flyttade till Norge från Sverige för ungefär 5 år sedan.
Har sedan dess jobbat som både bartender och säkerhetskontrollör på Gardemoen.
Jag är aktiv på Instagram under namnet ttokeruds, därav valet av domän ttokerud.no, på instagram delar jag med mig av mitt liv, med fokus på träning då detta är något jag brinner för.
Alla har vi en resa att berätta om, och min går ut på hur mycket träning hjälper mot inte bara form, men också i förhållande till studier, jobb och välmående.

Jag är så heldig att jag fått ett kontrakt med Celsius som märkevarebyggare, detta var ett av målen jag hade satt mig, att få jobba vidare med Celsius är lite av en dröm sedan jag började min träningsresa, jag har på cirka 8 månader gått från en instagram som knappt användes, till en instagram med över 4000 följare och aktiv marknadsföring.

Jag har också ett sponsorkontrakt av ICIW, som är ett klädmärke främst gentemot träning, och detta är verkligen något jag bränner för.
Det jag alltså försöker göra, är att bygga ett varumärke inför framtiden.
Därför valde jag Digital marknadsföring som handlar om just detta, och jag vill här lära mig om hur jag kan växa ännu mera, och kanske en dag jobba på heltid med detta.

Målet med denna bloggen är alltså att visa hur man kan försöka bygga detta, ur ett fagligt perspektiv.
Här kommer du få mycket nyttig information om hur du kan starta och vad du behöver för att komma vidare med dina mål inom sosiala medier och marknadsföring.

Instagram är inte det som det en gång var, för 10 år sedan när detta lanserades, var detta mer en dagbok med bilder utan ”betydning”, där du rent av delade livet, nu har det blivit en kanal för marknadsföring, inspiration och att bygga ett nätverk, samtidigt som det fortfarande använd till just det som det gjorde förr också, att dela bilder för familj.
Tiden går framåt, och det skall vi också göra!

Följ gärna min resa vidare inom digital marknadsföring, här kommer det komma mycket nyttig information, som jag lär mig och kan dela med mig av till er, samtidigt som jag skall försöka öka mina kvaliteter med kameran, som är ett stort verktyg här.
Jag kommer dela ungefär ett blogginlägg i veckan, hör gärna av dig om du behöver hjälp eller om du har några synspunkter på vad jag eventuellt skall ta upp iframtiden.