Stine Larsen Strom mars 15, 2020

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Hei!
Veldig fint og grundig innlegg om Naturli’ og bærekraft. Først og fremst synes jeg innledningen er fin og dere forklarer godt hva dere skal gjøre og snakke om. Det er tydelig at dette er en innledning, men om dere ønsker å skille den litt mer ut fra teksten kan dere også gjøre dette avsnitter fet eller litt større – men det er litt opp til dere.

Dere gjør veldig mye riktig så det er ikke så mye å «ta» dere på der, skal likevel komme med noen småtips til å gjøre innlegget enda bedre:

– I dette tilfellet er det kanskje litt vanskelig, men dersom det er mulig så hadde det vært fint med et par kilder til. Gjerne hvor dere kobler inn andre artikler eller lignende om bærekraft og/eller hvorfor man bør spise mer plantebasert (eller ikke).

– Hverken jeg eller Google er noen fan av løse url-adresser liggende i teksten, legg disse gjerne inn som (beskrivende) hyperkoblinger eller nederst i innlegget.

– Pass på at overskrifter faktisk ser ut som overskrifter. Under «om bærekraftsmålene» (som forøvrig er stavet feil) og «hvilke bærekraftsmaål jobber Naturli’ mot?» har dere ulike deler dere har skilt av med underoverskrifter, disse sklir veldig inn i teksten og kan gjøre det litt vanskelig å skille fra resten av teksten. Husk at dette er småpirk, men google rangerer også overskrifter viktigere enn vanlig tekst så da er det greit at de også er tydelige. Google vil rangere som viktigst, så , og så og videre… og helt til slutt vanlig tekst.

– Hvis dere ønsker kan dere gjerne gjøre teksten litt mer levende, ved bruk at fet eller kursiv skrift, der dere uthever ord og uttrykk dere øsnker at leseren skal dras til ved første øyekast.

Dere bruker også gode illustrasjoner underveis for å gjøre innlegget mer luftig og spennende, det er veldig fint. Jeg vil til senere anbefale dere å linke til de innleggene dere har skrevet om samme emnet. Altså, når dere skriver neste innlegg om Naturli’ og/eller bærekraft ville jeg passet på å linke tilbake til dette innlegget 🙂

Fordi dere begge har lagt ut identisk innlegg så velger jeg å poste den samme tilbakemeldingen på begge bloggene! 🙂

Dette er et av de bedre innleggene jeg har lest så fortsett den gode jobben, det er morsomt å være veileder når dere gjør en så god jobb! Hvis det er noen av tilbakemeldingene dere har spøsmål rundt er det bare å sende melding til FEB på Facebook.

Beate