ninamagnussen januar 29, 2021

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Dette innlegget har virkelig godt faglig innhold – veldig bra Thea!

Det er dog noen forklaringer som blir litt tunge, og kanskje kan det være en øvelse å se på noen formuleringer og prøve å finne alternativer til hvordan det kan leses lettere? Prøv å tenke over at du snakker til en venn eller en fremmed som ikke aner noe om disse temaene. Du har masse gode fagbegreper som du bruker på helt riktig måte og reflekterer rundt, men kanskje begrepene blir presentert litt for tett på hverandre, og om du hadde dratt inn Tise mer som et eksempel, og skrevet lenger, så ville det kanskje flyte enda bedre også? Jeg tenker kanskje spesielt på andre avsnitt under «Aktører og drivere for vekst». For dette er veldig bra, men kanskje man kan gjøre det litt lettere for leser.

Jeg synes også at du snakker om transaksjonskostnader på en veldig god måte! Dette er lett forståelig, og du viser at du virkelig vet hva du snakker om.

Husk bare et par veldig viktige ting: jeg ser at du kun har oppgitt «Tise» som kilde i dette innlegget, men når det er såpass mye faglig, så er det superviktig å referere til kilder i løpende tekst. Veldig fint med hyperlink, for eksempel.

Kanskje kunne du også krydret innlegget med litt flere bilder, og kanskje prøvd å leke litt med en tittel som er enda mer catchy?

Dette er et innlegg med så godt faglig innhold, at det er et fint bidrag til eksamen. Se eventuelt bare på noen av tipsene mine, og hva du rekker før du leverer eksamen!

Godt jobba 😀