VSoroy January 7, 2020

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Hvem er jeg?

Hei, takk for at du tok turen innom bloggen min! Jeg er Vetle Sørøy og er en 20 år gammel markedsfører, fotograf og student. Jeg studerer ved Høyskolen Kristiania for å få en bachelorgrad i Kreativitet, Innovasjon og forretningsutvikling. og for dette semesteret har jeg Digital Markedsføring som valgfag.

Erfaring

Jeg fikk tidlig en stor interesse for markedsføring, da spesielt digital markedsføring siden det er mest tilgjengelig for meg. Jeg begynte å utdype meg i forskjellige annonse platformer, SoMe og innholdsproduksjon da jeg startet et klesmerke i 2016. Jeg merket fort at å dele med venner og familie ville være nok til at det skulle bli en levedyktig bedrift. Gjennom klesmerket mitt fikk jeg mye erfaring og nyttig lærdom om Facebook annonser og forskjellige strategier som til nå ha gitt klesmerket nesten 16 000 følgere på instagram og lojale kunder.

Hva er denne bloggen for?

Som nevnt ovenfor Studerer jeg digital markedsføring ved Høyskolen Kristiania, og med det er denne bloggen en stor del av valgfaget. Gjennom dette semesteret skal jeg oppdatere denne bloggen jevnlig med nyttig informasjon som jeg lærer. Jeg syntes dette var et spennende prosjekt, og setter pris på at det er en litt uortodoks læringsplan. Jeg har en stor tro på at man lærer best av å lære andre, så jeg håper denne bloggen blir like nyttig for deg som den kommer til å være for meg!