fredrik.boehlerengen January 16, 2020

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

De siste årene har verden blitt digitalisert, og mer å mer skjer via internettet. Man kan kjøpe alt av varer og tjenester på internett nå om dagen, ja, du kan til og med få ukeshandelen levert på døra.

En meget interessant tjeneste er LinkedIn, en plattform som samler jobbsøkere, daglige ledere og rekrutteringsansvarlige på et og samme sted. Denne plattformen gir så mange muligheter for veldig mange personer. Her kan man legge inn alt av erfaring og meritter, så det blir en levende digital CV hvor man kan markedsføre seg selv så godt man kan.

LinkedIn gir deg selv muligheten til å lage et nettverk med personer som for deg har en god innflytelse, eller som du selv synes er motiverende. Det gjør også at du vil få informasjon om det du synes er interessant fra de riktige personene, og spørre de om råd eller bare ha en samtale med dem. Bygger man seg et godt nettverk på LinkedIn, så har du store jobbmuligheter også, ved å bruke nettverket.

Dag inn og dag ut, sitter det rekrutteringsansvarlige og sjekker igjennom profiler på LinkedIn, og hvis din side faller i smak, så får du en melding hvor man ønsker et møte med deg. Man kan nesten kalle det for næringslivets tinder.

Jeg selv har hatt LinkedIn siden jeg startet i jobb, og har hatt jobber som banker på døra hver eneste uke. Gjerne sjekk ut min profil, og liker du hva du ser, så kan du gjerne «sveipe høyre».

Bilderesultat for LinkeDIn