TTokerud februar 15, 2020

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Min digitala vardag.

Jag startar och avslutar varje dag på samma sätt, mobiltelefonen.
Där gör jag allt, jobbar, kommunicerar, betalar räkningar, spelar spel, nyheter och allt där till. I snitt använder jag telefonen runt 4 timmar om dygnet, kan jag se via telefonen. Detta är mycket, och något jag jobbar med att förminska.

Jag använder mig mycket utav mobiltelefonen, och har ett stort intresse av foto, jag tillägnar mycket tid därav till Instagram, som inte endast är en hobby för mig, detta är även ett extra jobb för mig.
Mycket marknadsföring av en del produkter jag samarbetar med, men också av mig själv.

Jag får på Instagram, olika jobberbjudande inom foto, redigering och olika modelljobb, eftersom detta är något jag verkligen tycker är intressant, är det naturligt nog en stor del av min vardag.
Det är fortfarande många som inte förstår makten man kan ha på Instagram genom influencers, hur mycket påverkade vi faktiskt blir av dessa.

Blogg

Jag är också skribent till min egen blogg, som ni läser nu. Detta är en faglig blogg som handlar om digital marknadsföring. Detta på grund av att jag studerar just detta denna termin.
Jag har länge vetat om att detta varit ett intresse jag haft, och detta har bara vuxit mer och mer de senaste åren. Mycket på grund av den stora växt det haft, att gå ifrån vanlig reklam i brevlådan till sociala medier, detta intresserar mig mycket.
Men Digital marknadsföring är så mycket mer än detta, se gärna mina tidigare blogginlägg för att få en djupare men ändå förståelig inblick i detta.
Bloggen använder jag mig också av för att själv kunna lära mig mer, det att skriva ner vad man lärt sig, och vad man under tiden lär sig, ger mig väldigt mycket i längden.

Studera och arbeta digitalt.

Jag önskar i framtiden att jobba mer digitalt, även om jag redan startat via Instagram, så hoppas jag kunna utvecklas så pass att jag kan jobba mer självständigt, och inte bara som extrajobb på främst digitala medier.
Kanske inte bara som marknadsförare eller märkesvara byggning, utan också mer med digital utveckling.
På det digitala nätverk hittar man mycket intressant och nyttigt i samband med studierna, jag ser på nyheterna varje dag, och läser också en del olika bloggar och nyhetssidor för att kunna följa med i utvecklingen. Aftenposten, Dagsrevyen, Göteborgsposten och en rad olika bloggar/forskningar är något jag läser dagligen. Här finner jag inspiration, och nyttiga fakta att få med mig vidare i livet, och även mycket användning till blogg och studier.
Det som händer i världen är för mig väldigt viktigt att följa med så gott man kan.

Kommunikation

Nu mera för jag mer kommunikation via digitala medier, än något annat.
Facebook messenger, Snapchat, Instagram, Epost och LinkedIn är olika nätsidor och appar jag använder mig av varje dag för att underlätta hela kommunikationen. Utvecklingen inom kommunikationen är otrolig, du är nu bara ett knapptryck ifrån att kommunicera med folk på andra sidan jordklotet.
Om det så är arbetsrelaterat eller bara rent socialt med vänner.