karolinegjerdingen februar 17, 2020

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Grunnet til at jeg opprettet denne bloggen var fordi at det var en del av faget Digital Markedsføring. Vi fikk i oppgave å lage denne bloggen og ukentlig poste innlegg med innhold som er relevant til faget. Vi har måtte fordype oss i temaer som har gjort at dette har blitt svært lærerikt. Når jeg blogger er jeg opptatt av å skrive en god tekst med gode kilder. Det skal være relevant og faglig men en passende lengde på teksten.

Store deler av min hverdag foregår gjennom digitale tjenester. Mye av kommunikasjonen mellom både venner og familie skjer via apper som Facebook og Snapchat. Og gjennom Instagram blir jeg daglig oppdatert med bilder fra venner og bekjente. Jeg bruker også digitale tjenester til skole og jobb, og jeg kan konkludere med at alle disse plattformene er nødvendig for at min hverdag skal gå rundt. Jeg bruker disse appene til å holde meg oppdatert på både nyheter, skole, venner og familie.