arbenfera februar 14, 2020

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Da vi først kom i gang med dette kurset så var jeg veldig skeptisk til bloggskriving, ettersom man rast kobler dette opp mot kjendisblogger og influencere. Men dette skulle vise seg å være langt mer interessant enn man skulle tro ettersom dette var faglig innenfor noe så relevant som dagens teknologi. Når vi fikk utdelt forelsningsplanen, frister og alt vi skulle gå gjennom i dette kurset, så ble jeg lettere sagt oversvømt av informasjon. Det virket som om det veldig komplisert, og ikke minst mye. Nå i slutten av dette kurset så kan jeg ikke si at det har vært noe annet enn svært lærerikt, og veldig nyttig. Samtidig gikk det overraskende fort å sette opp bloggen.

Sosiale medier

Ettersom dette er noe man benytter seg av hver dag, så er sosiale medier absolutt noe som må nevnes. Her får man valget til å følge den man vil, se på hvem man vil, legge ut det meste av det man vil. Og etter alt dette så former det seg en digital profil over hva som interesserer deg, og hva som kan interessere deg. Selv benytter jeg meg mest av: Messenger, Snapchat, Twitter og Instagram. Her har jeg mest mulig samhandling med mennesker som jeg ønsker å omgås med, og finner samtidig mye av det som interesserer meg.

Bilde fra tibedrammen.no

LinkedIn

LinkedIn hjelper deg å skaffe deg et stort nettverk med mange forbindelser. Men dette krever at man gjør en innsats på både å lage en god profil for å gjøre deg mer ettertraktet, samtidig som å samhandle med mennesker som du tror kan være nyttig for dine fremtidige jobbmuligheter. Det å publisere blogginnleggene sine på LinkedIn kan være svært nyttig ettersom dette gir flere personer sjansen til å lese hvordan du skriver, oppfatter ting og hva du har av kunnskaper. Så dette anbefales på det sterkeste hvis du er på utkikk etter jobb.