heddawetter februar 14, 2020

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Hvordan jeg arbeider digitalt

Hvordan jeg arbeider digitalt går for det meste gjennom Google.no. Google.no er nettsiden jeg bruker ved å finner andre nettsider, litteraturer, spørsmål, bilder og personer. Nylig har jeg tatt kurset Power Powersearch som jeg har skrevet et tidligere blogg innlegg om. Dette kurset har lært meg hvordan å bruke google til min beste måte.

Sosiale medier er også en stor faktor på hvordan min digitale hverdag ser ut, som en millennials er jeg oppvokst i den sosiale verden. I løpet av en dag er jeg igjennom plattformer som Facebook, Instagram, Snapchat og Youtube Tiden brukt på sosiale medier blir brukt nettopp til sosiale formål, men arbeid kommer også igjennom sosiale medier, som et nettverk. Nettverket brukes til å spørre om spørsmål, kontakte personer som f.eks kan hjelpe deg med en oppgave til skolen.

Bilderesultater for sosiale medier
cc:https://tibedrammen.no/blogg/sosiale-medier/

Hvordan blogger jeg?

Hvordan jeg blogger, og min fremgang på å skrive et nytt blogginnlegg starter med å få utdelt en oppgave. Grunnen til at denne bloggen eksisterer er ved min lærer Anders Krokan som har kurset digital markedsføring. I dette kurset fikk vi elevene oppgave om å lage en blogg, der vi skulle skrive blogginnlegg hver uke.

Jeg får utdelt en oppgave om hva mitt neste blogginnlegg skal handle om, ut derfra setter jeg med å lager et oppsett på hvordan jeg ønsker å sette opp blogginnlegget mitt på bloggen. Etter oppsetter, finner jeg frem hvilket ulike temaer jeg skal ta med, også finner jeg infomasjonen som passer inn til. Når jeg har funnet alt jeg trenger, begynner jeg å skrive inn i WordPress, der legger jeg til bilder, og lager under overskrifter. Slik er min prosess på hvordan jeg lager et blogg innlegg.

Bilderesultater for blogg
CC:https://wpologi.no/hva-er-forskjellen-pa-blogg-og-nettsted/

-HeddaWetter