fridaengan februar 14, 2020

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Jeg har tidligere nevnt at denne bloggen er opprettet i forbindelse med fordypningsemnet digital markedsføring. Vi ble utfordret av vår foreleser Arne Krokan til å opprette en faglig blogg, og har i den anledning ukentlig fått temaer vi skal blogge om. Bloggen har vært en del av forelesningsplanen vår og hvert enkelt blogginnlegg har hatt en deadline. Jeg var i utgangspunktet åpen for å opprette blogg, men ble overrasket over hvor lærerikt det faktisk har vært.

Sosiale medier

Det er ingen tvil om at sosiale medier er en stor del av hverdagen til de aller fleste, og her er jeg ikke et unntak. Sosiale medier lar oss kommunisere enklere med hverandre, enten det er en melding på Facebook eller ved bildedeling på Instagram. Personlig bruker jeg Facebook, Messenger, Instagram og Snapchat (for å nevne noen) hver dag for å kommunisere med andre men også for å holde meg oppdatert på hva som skjer.

LinkedIn

En form for sosiale medier jeg har tatt i bruk i løpet av dette semester er LinkedIn. Jeg kan vel ikke si at dette er helt nytt for meg, men jeg har aldri brukt det selv tidligere og det er derfor en plattform jeg ikke var så godt kjent med i utgangspunktet. I dag er jeg daglig innom LinkedIn og ser absolutt hvilken nytteverdi den har for både bedrifter men også knytting av nettverk. Jeg har blant annet lagt ut link til denne på bloggen og det er utrolig gøy å se hvor raskt det når ut til så mange! En annen positiv side ved LinkedIn er selvfølgelig dette med at arbeidsgiver og arbeidstaker kan finne hverandre veldig enkelt. I tillegg til at man kan legge ut sin personlige CV her, vil også det man legger ut gjøre at arbeidsgivere får et litt annet innblikk i hvem du er enn dersom de kun leser CVen din.

/Frida Engan