mathiasstensrud januar 8, 2019

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Hei, og velkommen til min blogg! Mitt navn er Mathias Tveit Stensrud, og bor for øyeblikket i det flotte Drammen. Jeg er student ved Høyskolen Kristiania Campus Oslo, der jeg går inn i mitt fjerde semester innenfor en Bachelor i Markedsføring og salgsledelse. Før jeg startet dette studiet hadde jeg allerede studert ved Høyskolen Kristiania i ett år. Jeg startet nemlig en Bachelor i Interiørarkitektur og bærekraftig utvikling 2016. Her fullførte jeg ett år men forstod raskt at dette ikke var helt den veien jeg ønsket å gå, og byttet deretter til markedsføring og salgsledelse. Noe jeg trives aldeles utmerket med.

Ved siden av skole jobber jeg i Elkjøp Norge og spiller noe så morsomt som bandy, på øverste nivå i Norge. Nei, da snakker jeg ikke om innebandy, men på skøyter og is. Klubben min er Konnerud, og har vært det helt siden jeg først startet med idrett. Når det kommer til jobben min så var nok det en stor pådriver til at jeg valgte å studere markedsføring og salg. I mange sammenhenger klarer jeg å ta med meg det jeg lærer på skolen inn i jobb, og motsatt.

Enkelte sitter kanskje å tenker at dette kan være krevende å kombinere så alle parter blir tilfreds, og ja det er det. Opp i alt dette så er det først og fremst planlegging og riktig prioriteringer som avgjør. Det har fungert nå i et halvannet år, så jeg bare fortsetter å kjøre på!

Dette fjerde semesteret har jeg valgt valgfaget Digital markedsføring. Dette vil i meg et innblikk i den digitale verden, og dens muligheter. Da blir det blogg! På denne hjemmesiden vil jeg kunne ta for meg ting jeg interesserer meg for eller mener noe om. Velkommen, dette blir uten tvil en spennende reise!