JulieKlippenberg januar 6, 2018

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Hei og velkommen til min blogg om digital markedsføring!

Jeg heter Julie Therese Klippenberg, er 21 år og kommer fra Oslo. Jeg studerer bachelor i merkevareledelse og markedsføring på Høyskolen Kristiania. Nå er tiden inne for mitt fjerde semester hvor vi får muligheten til å velge fordypningsfag. Jeg har selv valgt faget digital markedsføring, som lenge har vært et interesseområde jeg ønsker mer kunnskap i.

I første forelesning fikk vi vite at det ikke var obligatorisk å starte en blogg, men foreleserne våre oppfordret til å ta denne muligheten som et læringsverktøy, og for å skape en egen digital plattform. Vi fikk tidlig beskjed om at vi må belage oss på å ta et godt steg ut av komfortsonen. For meg starter dette med bloggen, da det er noe som er helt nytt og utfordrende for meg siden jeg aldri har vært i nærheten av noe som omhandler blogging tidligere. Samtidig tenker jeg at dette virkelig er en unik sjanse for å kunne spesialisere seg i emnet, og hvem har vel ikke godt av å komme seg ut av sin egen trygge sone? Jeg forventer at det blir et år med mye arbeid, vilje og egeninnsats samt store mengder læring med dyktige forelesere. Dette tror jeg blir gøy!

På denne bloggen vil jeg publisere innlegg knyttet til digital markedsføring og digitaliseringen av samfunnet. Jeg vil få tildelt oppgaver med ulike temaer jeg skal skrive om, samtidig som jeg kan skrive om emner som interesser meg.

På forsiden av bloggen ligger alle blogginnleggene i rekkefølge basert på publiseringsdato. I menyen finner du en lenke til en side med introduksjon av meg, samt lenker til mine profiler på sosiale medier.

Håper du vil følge meg videre, og kom gjerne med kommentarer!

– Julie