helenezeylon januar 7, 2019

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Da satt jeg her da, med bloggen oppe og går, men fortsatt ingen publiserte innlegg. Jeg merker jeg er superspent på hva det neste halvåret på skolen har å by på. Som mange andre er også jeg veldig skeptisk til denne bloggen, og jeg merker at jeg må tråkke skikkelig ut av komfortsonen her jeg sitter for å i det heletatt tørre å prøve meg på denne bloggingen. Men jeg tror også faktisk at dette kan bli ganske gøy bare jeg kommer igang skikkelig.

Vi har allerede hatt to dager på skolen og så langt virker dette faget veldig interessant. Vi hadde de første forelesningene med Arne Krokan igår, hvor vi snakket om hvordan teknologien utvikler seg og hvilke fordeler og utfordringer det tar med seg. Merker jeg nesten ble litt skremt av hvordan verden er på vei til å bli, samtidig som jeg er spent på å følge denne utviklingen de neste årene.

Det kommer et innlegg senere idag om noe av det jeg ble mest sjokkert over av det vi snakket om i forelesningen, nemlig Kinas nye social credit system.

Helene