sindreflaam januar 10, 2018

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Hva i alle dager har jeg startet med?

Jo, nå skal jeg fortelle deg. Jeg har nå startet å blogge, noe jeg aldri kunne forestilt meg.

Hva er grunnen til at jeg skal begynne å blogge? Var et av de første spørsmålene jeg stilte meg selv, da jeg hørte at vi skulle opprette vår egen blogg i digital markedsføring. Jeg har kun lest en blogg i mitt liv og det er Kleivenblogg, da hans temaer er svært interessante.

Jeg forstod etterhvert at en blogg kan gi deg mange fordeler ute i arbeidslivet. Hvor jeg kan dele mine erfaringer, synspunkter, drøfte forskjellige problemstillinger og ikke minst dele min kunnskap til omverdenen.

Jeg ser på blogging som å gå ut av min komfortsonen og virkelig prøve noe som jeg aldri har gjort tidligere. Jeg har lært meg at det er utenfor komfortsonen man vokser som menneske, og det er en utfordring jeg er villig til å ta.

Pippi sa en gang, «Det har jeg aldri prøvd, så det klarer jeg helt sikkert»

God lesing, godt folk!

Sindre