kristianeaustad April 11, 2018

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Nettbutikk oppdatering: Jeg tenkte å komme med en oppdatering av hvordan prosessen med å sette opp nettbutikk går. Nå er vi ikke mange dagene unna innlevering av gruppeeksamen vår, vi har derfor begynt å og ferdigstille både nettbutikken og oppgaven. Oppgaven har vært veldig morsom, med litt frustrasjon innimellom. Jeg har definitivt lært veldig mye nytt av denne oppgaven og har veldig mye å ta med meg videre. Jeg har lært om hvor mye som må være på plass for at en nettbutikk skal fungere og mye som burde være med for kunden sin del. Både for å skape en trygghet, men også brukervennlighet og lignende.

Vi føler at vi nesten er helt i mål med hva vi så for oss før vi startet denne prosessen, noen ting har vi dessverre ikke klart å fullføre. Vi satt noen litt for høye mål med tanke på video på nettbutikken, som vi ikke klare å realisere. 

Siden sist:

Siden sist har vi har gjort det mulig for kundene å logge inn på sin bruker eller lage en ny bruker. Her gjør vi det også mulig å melde seg opp på nyhetsbrevet vårt.

 

Vi har fått endret på bildene som er i kategoriene slik at de ligger på linje og ser mer innbydende ut for kunden. Dette gjorde veldig mye for at nettbutikken skulle se bedre ut.

 

Vi har lagt inn informasjon i bunnen av nettsiden og gjort det mulig å melde seg på nyhetsbrevet vårt. Hvor kundene i tillegg vil få en mail som velkomst til vårt nyhetsbrev når de har meldt seg på. Her har vi brukt Mailchimp for å lage mailen, det var igjen her temaer som vi kunne velge og justere, derfor gikk det veldig fint her også.

 

 

Dette er deler av hvordan e-posten ser ut, jeg vil vise den helt ferdig etter levering.

 

Vi har lagt inn produktomtaler slik at kundene har mulighet til å rangere og omtale produkter selv. Men også lese omtale fra andre, det kan skape en trygghet for potensielle kunder.

Vi har enda litt planer igjen for hva vi skal sette opp i nettbutikken. Vi skal sette opp flere sosiale medier brukere slik at vi er lett tilgjengelig for kunden.

Jeg vil oppdatere en siste gang om prosessen å sette opp en nettbutikk etter endt levering!

 

 

The post Nettbutikk oppdatering appeared first on .