Rahel Abraha January 8, 2020

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Hei og velkommen til min faglige blogg!

Mitt navn er Rahel Abraha. Jeg er 26 år, født og oppvokst i Oslo med Eritreisk bakgrunn. Etter videregående jobbet jeg en del innenfor helse før jeg innså at jeg hadde lyst til å starte min egen bedrift. Derfor søkte jeg på kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling ved Høyskolen Kristiania. 

I dag er jeg på mitt fjerde semester og har valgt å fordype meg i Digital Markedsføring. Alt fra «den digitale utviklingen» til samfunnets forhold til sosiale media og hvordan det påvirker samfunnet har alltid fasinert meg, så dette studiet ser jeg absolutt frem til. 

Ved siden av studiene jobber jeg som hovmester i den norske Frimurerorden. Der har jeg ett godt team og ikke minst en god leder som gir meg frie tøyler til å utvikle meg. Jeg liker å være ganske strukturert og ta tak i nye utfordringer. Noe jeg verdsetter er relasjoner hvor ærlighet og lojalitet er i fokus.

– Rahel Abraha