emilieberghholter januar 11, 2020

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Hei og velkommen til min blogg!

Mitt navn er Emilie Bergh Holter og jeg er en jente på 20 år fra Fetsund. Høsten 2018 begynte jeg på Høyskolen Kristiania og der studerer jeg markedsføring og salgsledelse. Dette semesteret tar jeg en fordypning i digital markedsføring og i den forbindelse har jeg opprettet en blogg for å skrive om dette emnet.

Ved siden av studiet har jeg en deltidsjobb, hvor jeg har erfaringer fra å lede skift, kundebehandlig og teamarbeid. Dette er gode verdier jeg tar med meg videre.

Jeg gleder meg veldig til et spennende halvår med digital markedsføring. Digitalisering er svært relevant og spennende tema som blir mer og mer viktig. Verden er hele tiden under utvikling og teknologi og digitalisering er en sentral faktor i denne utviklingen. Jeg gleder meg derfor til å lære masse og utfordre meg selv.

Gjerne se linkedin profilen min

https://www.linkedin.com/in/emilie-bergh-holter-00334316a/