oleaaknes January 13, 2020

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Mitt navn er Ole Kristian Aaknes og jeg er 23 år gammel og kommer opprinnelig fra Tønsberg men bor i dag i Oslo. Jeg studerer fortiden Markedsføring og merkevareledelse på høyskolen Kristiania. Som en del av studiet har jeg i år valgfaget digital markedsføring, noe jeg synes er ekstremt interessant. Jeg er både spent og ivrig på å lære mer og se hvilke kunnskaper jeg vil ha om digital markedsføring etter dette semesteret.

Cheerleading og Youtube

Utenom studiene er jeg en aktiv og sosial person. Jeg bruker nesten alle fritiden min på å være trener og utøver i Viqueens cheerleading. Der trener jeg 28 barn som er mellom 12-16 år, i tillegg er jeg aktiv utøver på ett av Europas beste cheerleading-lag i sin kategori.

I tillegg til å drive med idrett har jeg også en aktiv YouTube-kanal der jeg legger ut videoer der jeg eksponerer meg selv for verden. Her tar jeg følgerne mine med på konkurranser, trening, jobb og alt som skjer i hverdagen min.

jobb

Ved siden av studiet jobber jeg som skiftleder på espresso house og trives veldig godt med det, jeg har nå jobbet der i snart 2 og et halvt år, der 1,5 år er som skiftleder.