lavad januar 12, 2019

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Mitt navn er Lava og jeg er 23 år gammel. Jeg studerer PR og kommunikasjon ved Høyskolen Kristiania og har valgt å fordype meg i digital markedsføring dette semesteret. Ved siden av skole jobber jeg hos Talerlisten som markedsmedarbeider, og er sponsorsjef for årets Gullkalven.

Jeg valgte digital markedsføring fordi dette er noe jeg interesserer meg veldig for. Sist jeg hadde blogg var for ti år siden og da skrev jeg om alt fra hverdagen min, til kjendiser og tv-serier, til mine tanker og meninger. Husker jeg ble sponset med solkort fra Brun og Blid, mitt eget navnesmykke, personlig almanakk og NOKAS-dietten. Det var stas for en på 14 år! Denne bloggen kommer ikke til å være lik den dessverre, men jeg skal likevel prøve å gjøre den spennende og skille meg ut.

Håper dere vil følge meg videre dette semesteret, legg gjerne igjen en kommentar hvis det er noe dere lurer på!

– Lava