marthekvaerner september 7, 2020

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Denne bloggen startet som en studentblogg i 2018 da jeg hadde kurset digital markedsføring som en del av min bachelor i Markedsføring og merkevareledelse ved Høyskolen Kristiania. Etter fullført kurs har det ikke blitt noen oppdateringer her, men det er noe jeg håper kan endre seg nå.

Jeg har fullført en bachelorgrad i Markedsføring og merkevareledelse, og er nå på jakt etter jobb. Denne bloggen kommer til å handle om ulike emner som interesserer meg. Det kan være digital markedsføring og andre emner knyttet til bachelorgraden min, det kan handle om fotografering som er en hobby jeg elsker å drive med på fritiden, det kan være bilderedigering eller ulike prosjekter jeg lager i photoshop, eller noe helt annet! Jeg tenker at jeg vil prøve meg frem og se hva jeg får til.

Håper du vil like det du ser. Er det noe du lurer på eller har du en tilbakemelding vil jeg gjerne høre det! Bare ta kontakt her i kommentarfeltet eller send meg en mail.

-Marthe Kværner