PTX

cedrichauge januar 27, 2018

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Som sagt i mitt første blogginnlegg, er jeg utrolig interessert i hva fremtiden vil bringe. I dag trener vi mye mer enn før. Vi er svært opptatt av utseende og blir til en hver tid påvirket av sosiale medier.

 

PTX sin trening applikasjon er Airbnb/spotify for treningsbransjen. Med deres app kan trenere, idrettsutøvere og entusiaster arrangere gruppetreninger i alt fra yoga til svømming, løping, boksing og mye mer. Ute, inne, i vannet og i snø. Treningene kan både være gratis og betale en liten sum, det er opp til den som arrangerer. Målet til PTX er å gi folk tilgang til lavterskel og avanserte aktiviteter som passer deres behov og ønsker. De ønsker å åpne opp treningsbransjen og gjøre arrangører av treninger (trenere m.m) mer selvstendig og frie ved å selv arrangere treninger direkte i deres app. Bare 20% av befolkningen er medlem på treningssenter, men mange flere er i ulike former for aktivitet. Så enten du ønsker å bli med på en yogatime i parken, arrangere løpetimer i ditt verktøy og et community med likesiennde for deg.

PTX har skjønt hva fremtiden bringer, de er tidlig ute, har i dag over 1500 medlemmer. Selskapet ble etablert for 8-9 måneder siden. De jobber utrolig mye med ideen deres og var tidlig ute. Det var få konkurrenter å som vil si liten konkurranse. Jeg tror PTX kommer til å bli en app alle har på telefonen sin i nær fremtid. Mange tenker kanskje at det å starte en app er ikke så vanskelig så lenge du har en god idee. Her kan jeg legge ved at Airbnb brukte ca 7-8 år før de ble kjent og brukt. Nå kommer PTX ut med en egen youtube kanal. Dette gjør det enkelt for folk å skjønne hva appen går ut på og hvordan du melder deg på.

Ta en titt, bli medlem av PTX, det er helt gratis!

https://getptx.com/