sara.dahlmann februar 18, 2020

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Denne våren har jeg valgt å gå valgfaget Digital Markedsføring på høyskolen Kristiania. Hovedgrunnen for at jeg valgte dette faget var fordi jeg tenkte dette kunne være lurt å ha med seg i fremtiden, jeg tenkte globalisering og digitalisering blir det bare mer og mer av så dette faget kan være ekstremt relevant i arbeidslivet når jeg kommer dit. Helt i starten av kurset fikk vi i oppgave å skulle skrive blogg, i starten synes jeg dette var litt rart men jo mer jeg skrev jo mere spennende ble det. Og nå synes jeg det bare er veldig morsomt! 

Blogg innleggene skulle inneholde informasjon om temaene vi tok for oss i forelesning. Og dette skulle vi bruke som en salgs læring der vi tok for oss tema og brukte dette som en repetisjon. For min del har dette hjulpet meg en del siden denne bloggen har jeg brukt som repetisjonen på en unormal og morsom måte. Dette er en læring jeg tror jeg kommer til å dra nytte av frem mot eksamen. 

Digital Markedsføring er noe jeg har hatt i bakhodet en stund siden jeg har vært veldig interessert i Markedsføring. Men med tanke på digitalisering så har dette blitt mer og mer relevant og spennende for meg. Under dette kurset har jeg allerede lært en del jeg selv tror jeg kommer til å dra nytte av fremover og har vekket interesser innen teknologi jeg ikke trodde jeg hadde, noe jeg synes er veldig gøy! 

Det som har satt seg mest av alt under denne delen av kurset er kunstig intelligens, hvordan dette kan brukes i fremtiden og hvor langt teknologien har kommer i dag. Dette var det som jeg synes var mest interessant i denne delen. Men jeg husker også når vi hadde om blokkjeder og har fått en bredere forståelse av dette konseptet og at Bitcoin er et avkom av denne teknologien. Har fått en bredere forståelse av hva egentlig Digital Markedsføring går ut på og at det ikke bare handler om reklame ads men at dette bare er en liten del av temaet. Vi har også tatt for oss litt om VR/AR at dette kan brukes for å gi kundene en bedre og mer helhetlig kundeopplevelse. Temaet Business Chain Model har kommet opp og dette har jeg fått nytte av i ettertid. Dette innlegget anbefaler jeg også og ta Googel testen, dette kan gjøre at Google søkene dine blir raskere og enklere. Alt i alt vil jeg si det har vært krevende med så mye blogging med alt i alt at det vært veldig lærerikt, og jeg gleder meg veldig til neste del av kurset!