heddawetter februar 14, 2020

Innlegget leses best på den opprinnelige studentbloggen

Hva har jeg lært?

I kurset Digital Markedsføring med Andres Krokan har jeg lært mye man trodde jeg visste fra før, men lærte jeg tok feil. I kurset gikk vi gjennom alt fra, det digitale nettsamfunnet til Digital økonomi II om nettverkseffekter, increasing returns, commoditysyndromet, oppmerksomhetsøkonomi etc. + blokkjeder og krypto.

Det jeg syntes var mest fasinerene og spennende var kunstig intelligens. Dette var et tema jeg hadde hørt om før, men aldri i den dybden. Det var også det temaet som fikk meg til å føle det var ingen fremtid for meg. Det temaet lært meg at verden har kommet mye lengre en jeg noen gang ville trodd, det fikk meg også til å innse at det er ikke lenge til vi lever i den verden jeg har sett på film.

Konsekvensene ved at jeg har lært det jeg har lært er bare positivt. Selv om noen av temaene var harde, å virket mørke er det å vite hvordan fremtiden kan se ut, ha en forståelse om de, vil hjelpe meg videre. Det største problemet med digital markedsføring den dag idag er at det foregår nå, i full vekst men vi mennesker er ikke forbedret på det. De som er i arbeidslivet får ingen forståelse på denne nye bølgen og møter den med frykt, usikkerhet og tvil. Det vil ikke jeg på grunn av dette kurset å det er jeg takknemlig for.

-HeddaWetter